Hvad kan modelfly lære dig om handel?

Jeg blev hærget!
Jeg kunne ikke bare tro det. Jeg var 10 år gammel og min drømme blev knust. Jeg har aldrig ønsket at se på en anden model flyvemaskine igen!
Men jeg får foran mig. Lad mig starte fra begyndelsen.
Da jeg var omkring 8 år gammel fik min storebror interesseret i modelfly. Han havde en, der var forbundet til et justeringshåndtag med fine ledninger. Det fløj rundt i cirkler, mens han stod i midten kontrol.
[Det var lige før radiostyrede fly blev populære – der viser min alder!]
Og lejlighedsvis han ville lade mig flyve det.
Første gang jeg fløj sit fly var jeg hooked!
Jeg kan stadig lugte brændstoffet og høre en højfrekvent vin af motoren som jeg forårsaget det at stige og dip, da dette hurtigt bevægeligt objekt forsøgte at trække min arm ud!
Jeg ønskede en til mig selv. Men jeg tror, mine forældre troede jeg var for ung. Så var det nogen tid senere, og når du har gemt min lommepenge for hvad syntes en evighed, at jeg endelig fik at købe min egen model fly kit.
Jeg kan huske, gå ind i hobby butik og vælge hvilken en til at købe. Og derefter farende hjem for at komme i gang med at sætte det sammen.
Jeg var så ophidset da jeg åbnede æsken. Og jeg fik alle balsa træ og andre materialer på køkkenbordet og studerede planerne.
Den første opgave var at skære siderne af kroppen af flyet ud af balsatræ. Det var et stort fly og så kroppen var ret lang.
Første gang jeg gjorde det jeg gør det frihånd.
Så lånte jeg min fars store metal lineal. Og jeg Skær forsigtigt langs den linje, som jeg havde mærket på træ.
Men det var stadig skævt!
Jeg prøvede endnu engang og så gav jeg op. Og jeg har aldrig gjort et modelfly igen!
Du ser jeg ønskede min første model fly til at være perfekt. Men jeg indså, at jeg ikke kunne opnå dette. Og så gav jeg op.
År senere kan jeg stadig huske den frustration og skuffelse, at jeg følte på tidspunkt.
Nu, hvad er pointen med mit fortælle dig om min barndom traumer?
Novice erhvervsdrivende falder ofte i fælden, ville alt være perfekt, før de placerer en handel. De vil alle deres indikatorer til linje op og de kræver en perfekt lysestage setup mønster.
Perfektionisme har ingen plads i aktiemarkedet.
Nu, jeg siger ikke, at du skulle prøve og være den bedste erhvervsdrivende kan du være.
Men accepterer, at du vil aldrig vide alt hvad der er at vide. Og at du bliver nødt til at gøre din handel beslutninger baseret på ufuldstændige oplysninger.
Og trods at indse, at du ikke behøver at være perfekt til at blive en succes.
Vildledte perfektionisme berøvet mig af glæde som en 10 år gammel. Lad det ikke berøve dig om handel succes.
Ovenstående kommentarer udbydes til uddannelsesmæssige formål. Vi er ikke at give dig med økonomisk rådgivning. Vi deler blot med dig hvad der er og har ikke virket for os personligt. Hvis du ønsker at handel eller investere i aktiemarkedet bør du få rådgivning fra en registreret licens rådgiver.

One thought on “Hvad kan modelfly lære dig om handel?

  1. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something informative to read?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.