3 nemme trin til at donere en bil og få et fradrag

På et eller andet tidspunkt vil det ske for næsten alle. Får du din W-2 fra din arbejdsgiver, og sikker nok du fik nogle penge!
Det er en god ting rigtigt? Ja og nej. Det er en god ting, så længe du havde den tilstrækkelige mængde af skatter trukket i løbet af året, men hvad hvis du ikke? Hvad hvis du skylder regeringen penge på April 15?
Dette kan være en skræmmende situation for de fleste mennesker, og kan ende med at koste dig dyrt. Hvad gør du, hvis du skylder regeringen flere penge end du har?
Find et fradrag! Hvis du har en gammel bil sidder omkring eller en, der ikke kører, vil de fungere perfekt. Måske har du selv en bil du har tænkt på handel med, der vil arbejde så godt.
Her er 3 nemme trin til en indkomstskat fradrag ved at donere en bil (eller andet køretøj).
1. gør dit hjemmearbejde.
Der er mange steder på internettet, der tilbyder gratis information om donere et køretøj. Er bilen værd mere end $500? Kan du fradrage det fulde beløb? Kan du donere en autocamper? Det er bedst at få disse oplysninger fra en tredjepart, så de ikke får en ejerandel i hvad de fortæller dig.
En stor arbejdsplads for oplysninger om donere en bil kan findes på bil donationer Online. Bil donationer Online er en tredje part organisation med ingen finansielle bånd til enhver velgørenhed eller nonprofit selskab.
2. find din velgørende eller almennyttig organisation.
Kender du en person med kræft? Har du haft en nyre relateret død i din familie? Du deltage i en kirke? Understøtter Pro-Life bevægelser? Jeg vil anbefale at finde en velgørende organisation, du kan være stolt af at donere en bil til.
Hvis du ikke forbinder dig med enhver velgørende organisationer, der accepterer donationer overalt i verden, komme ud oftere! Der er bogstaveligt talt tusindvis af velgørende organisationer og ikke for profit virksomheder, der accepterer donationer, vil du kunne finde en der passer til hvad du kan lide.
3. gør din donation, og sørg for det er fradragsberettigede
For fleste mennesker, vil din fulde donation være fradragsberettiget. For nogle mennesker, der kan variere alt af staten og indkomst. Hvis du har brug for rådgivning, konsultere en skat professionel.
Sørg for at du får en kvittering for din donation, du kan bruge det, hvis du nogensinde er blevet revideret. Du muligvis også din kvittering, hvis du har din skat professionelt udarbejdet.
Næste gang du får i varmt vand med IRS, blot donere en bil!

2 thoughts on “3 nemme trin til at donere en bil og få et fradrag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *